Onze diensten

Verwarming

Geniet langdurig van de warmte in uw huis. Zowel op de vloer als aan de wand. Loodgietersbedrijf Hessel Postma installeert diverse cv-systemen, zoals de zeer duurzame warmtepomp, maar ook lokale verwarming zoals gas- en pelletkachels.

Daktechniek

Met al die druilerige dagen is het toch wel fijn dat u een goed dak boven uw hoofd heeft. Loodgietersbedrijf Hessel Postma verzorgt dak- en gevelbekleding, zodat u geen last heeft van lekkages.

Elektrotechniek

Voorzie uw huis van stroom zoals u dat wilt. Ga bijvoorbeeld voor zonne-energie of een andere duurzame installatie. Ook kunt u bij Loodgietersbedrijf Hessel Postma terecht voor o.a. verlichting, domotica en krachtinstallaties.

Overige diensten

Dat we meer dan loodgieters zijn, blijkt wel uit de diversiteit aan projecten: van airco tot aardgas. Ook adviseren wij u graag over waterleidingen en ventilatie.

Kijkje in de keuken

We geven u graag tips om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer of keuken. Neem een kijkje in de showroom van onze leverancier Plieger.

Spoed?

Riool verstopt of een gaslek in huis? Spoedgevallen komen onverwachts, maar moeten zo snel mogelijk opgelost worden om wateroverlast of gevaarlijke situaties te voorkomen. Neem daarom meteen contact op met Loodgietersbedrijf Hessel Postma via 06 15002168.