Hoogwaardige zonnepanelen uit Zutphen

De zon geeft u letterlijk energie. Maar wist u dat u ook uit de buitenlucht energie kunt halen? Loodgietersbedrijf Hessel Postma installeert uw zonnepanelen of warmtepomp. Zo kunt u genieten van duurzame energie. Goed voor het milieu en voor uw portemonnaie!

Neem contact op

Wie heeft niet al eens overwogen om zonnepanelen te laten plaatsen? Maar wat zijn zonnepanelen eigenlijk precies? Het zijn panelen die fotonen uit het zonlicht omzetten in elektriciteit. Door dit proces wordt zonne-energie opgevangen. Onze vakmensen in Zutphen zijn specialisten op dit vlak en weten alles over het plaatsen van deze panelen, die overigens ook wel pv-panelen genoemd worden. Wij zorgen ervoor dat de panelen op de juiste manier geïnstalleerd worden en u maximaal profiteert van uw pv-panelen.


Wat zijn de voordelen?

Als u kiest voor zonnepanelen plaatsen, heeft dat veel voordelen. Zo is kostenbesparing voor veel mensen een belangrijke reden om over te gaan op deze manier van energie opwekken, zeker gezien de stijging van de energieprijzen in de afgelopen jaren. Een gemiddeld gezin kan jaarlijks vele honderden euro’s besparen op de energierekening door gebruik te maken van deze bron van energie. Bijkomend voordeel is bovendien dat u minimaal 25 jaar plezier heeft van de zonnepanelen. Hierdoor kunt u de aanschafkosten behoorlijk snel terugverdienen. Verder zijn de panelen gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zien we deze panelen steeds vaker terug in het straatbeeld en zijn ze lang niet meer zo duur in aanschaf als een aantal jaar geleden. Uw woning wordt aantrekkelijker in de verkoop, wanneer deze is voorzien van zonnepanelen. Ten slotte draagt u ook uw steentje bij aan het milieu bij het gebruik van deze groene energiebron, want met pv-panelen verlaagt u de CO2 uitstoot. Zo profiteert niet alleen u maar ook het milieu van deze energiebron! Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn gevestigd in Zutphen en we helpen u graag verder!

Duurzaam verwarmen en koelen met een warmtepomp

Nefit EnviLine is een van de duurzaamste warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. U kunt kiezen voor:

  • EnviLine Bivalent: Verwarmen en koelen met gratis, schone buitenlucht
  • EnviLine All-electri: Geen bijverwarming door een cv-ketel
  • EnviLine Tower: Alles geïntegreerd in één binnenunit.
  • EnviLine TowerSolar: Op de bivalente boiler kunnen één of twee zonnecollectoren worden aangesloten.


Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen tot 36% van de aanschafprijs. Vraag ernaar bij uw adviseur van Loodgietersbedrijf Hessel Postma!

Duurzame energie met zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf makkelijk stroom opwekken. Het systeem maakt gebruik van de omzetting van licht naar spanning. Zonnestroompanelen zijn dus andere zonnepanelen dan collectoren van een zonneboiler. Op het gebied van zonnepanelen heeft Loodgietersbedrijf Hessel Postma in Warnsveld complete pakketten samengesteld. Deze A-kwaliteit pakketten bestaan uit de zonnepanelen, omvormers en bekabeling en zijn uiterst scherp geprijsd.


Heeft u als bedrijf interesse in zonnepanelen, dan informeren we u graag over de mogelijkheden en de fiscale voordelen. Wij hebben ervaring met grote zakelijke projecten en kunnen u hierin perfect adviseren.

Onze diensten

Verwarming

Geniet langdurig van de warmte in uw huis. Zowel op de vloer als aan de wand. Loodgietersbedrijf Hessel Postma installeert diverse cv-systemen, zoals de zeer duurzame warmtepomp, maar ook lokale verwarming zoals gas- en pelletkachels.

Daktechniek

Met al die druilerige dagen is het toch wel fijn dat u een goed dak boven uw hoofd heeft. Loodgietersbedrijf Hessel Postma verzorgt dak- en gevelbekleding, zodat u geen last heeft van lekkages.

Elektrotechniek

Voorzie uw huis van stroom zoals u dat wilt. Ga bijvoorbeeld voor zonne-energie of een andere duurzame installatie. Ook kunt u bij Loodgietersbedrijf Hessel Postma terecht voor o.a. verlichting, domotica en krachtinstallaties.

Overige diensten

Dat we meer dan loodgieters zijn, blijkt wel uit de diversiteit aan projecten: van airco tot aardgas. Ook adviseren wij u graag over waterleidingen en ventilatie.

Kijkje in de keuken

We geven u graag tips om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer of keuken. Neem een kijkje in de showroom van onze leverancier Plieger.

Spoed?

Riool verstopt of een gaslek in huis? Spoedgevallen komen onverwachts, maar moeten zo snel mogelijk opgelost worden om wateroverlast of gevaarlijke situaties te voorkomen. Neem daarom meteen contact op met Loodgietersbedrijf Hessel Postma via 06 15002168.