Alles voor een gezond leefklimaat in Warnsveld

Waar komt drinkwater vandaan en waarom kunnen wij het in ons land consumeren? Hoe kunt u energie besparen met een airco? Waarom is frisse lucht zo belangrijk voor uw gezondheid? De vakmensen vanLoodgietersbedrijf Hessel Postma zijn bekwaam om al uw vragen op het gebied van de installatietechniek te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien!

Neem contact op
water en hand

Waterinstallaties om op te proosten

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar komt drinkwater onze huizen binnen. Loodgietersbedrijf Hessel Postma zorgt ervoor dat het drinkwater bij binnenkomst met behoud van kwaliteit en voldoende volume bij u aan alle tappunten wordt geleverd.Daaronder vallen:

  • Berekenen en ontwerpen van woning- en bedrijfsinstallaties
  • Ergonomische toepassingen (speciale bediening voor mindervaliden)
  • Veiligheidsdoeleinden (brandblusvoorzieningen, oogdouches)
  • Uitvoering van onderhoud en inspecties
  • Risicoanalyse ter voorkoming van de legionellabacterie

Is uw huis van voor 1960? Dan heeft u waarschijnlijk nog leidingen van lood. Lood kan oplossen in stilstaand water. Dat is niet gunstig voor de kwaliteit van het drinkwater. U kunt twee dingen doen:

  • De leidingen laten vervangen door een installateur
  • De leidingen altijd goed laten doorstromen voordat u water drinkt of gebruikt om te koken. Voor baby’s is het in geval van loden leidingen beter om flessenwater te gebruiken.
Vragen over drinkwater?
ventilatie raam

Ventilatie voor gezonde lucht

Moderne huizen zijn kierdicht en moeten daarom goed geventileerd worden. Goede ventilatie zorgt ervoor dat bewoners minder last hebben van allergieën, luchtwegproblemen en irritatie van de slijmvliezen. Ventilatie kost wat energie, maar het is zeker geen verspilling: uw gezondheid is niet in geld uit te drukken.U kunt besparen door een WTW-unit te laten installeren. Deze unit wint warmte uit de vervuilde lucht terug en deze wordt weer gebruikt voor de nieuwe verse lucht. Zo verbetert u de ventilatie van uw woning en bespaart u in de kosten.

Duurzaam koelen en verwarmen

Wist u dat u geld kunt besparen met een airconditioning? Airco’s zorgen niet alleen voor verkoeling, maar dit concept vindt zijn toepassing eveneens in de zgn. warmtepomp en kan worden ingezet als cv-systeem. Dat betekent dat ze ook warm tapwater in de badkamer, keuken en zelfs de vloerverwarming kunnen opwarmen en laten koelen. Loodgietersbedrijf Hessel Postma uit Warnsveld bekijkt graag samen met u welke toepassing het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand.

gasplaat

Veiligheid op de eerste plaats met aardgas

Aardgas wordt dagelijks nog veel gebruikt als energiebron, maar is ook een gevaarlijk gas. Het kan explosies veroorzaken. Ook het onderhoud van gastoestellen is belangrijk, om het ontstaan van koolmonoxide te voorkomen. Voor uw veiligheid is het belangrijk om installaties te laten uitvoeren door een erkend installateur die werkt volgens strenge normen, zoals Loodgietersbedrijf Hessel Postma.