Cv-ketel of combi-ketel huren in Zutphen

Doet uw cv- of warmwatertoestel het niet meer en is hij niet te repareren? Overweegt u een verouderd apparaat te vervangen door een moderne, zuinige installatie? Of zoekt u een cv-oplossing voor uw nieuw gebouwde huis? Een nieuwe cv-installatie, combi-ketel of warmwatertoestel is een flinke uitgave. Natuurlijk kunt u hiervoor terecht bij Loodgietersbedrijf Hessel Postma, maar ziet u tegen deze uitgave op? Overweeg dan uw cv-ketel bij ons te huren. Regelmatig onderhoud en service zijn inbegrepen, dus makkelijker kan het niet.

Neem contact op

Combi-ketel huren in het kort

U huurt een toestel van Loodgietersbedrijf Hessel Postma voor minimaal 12 jaar en betaalt maandelijks een vast bedrag. Wij houden de cv- of combi-ketel in optimale conditie, want service en onderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Het toestel wordt niet uw eigendom. U kunt er voor kiezen de installatiekosten (gedeeltelijk) mee te nemen in de huur als een maandelijkse toeslag. U bent hoe dan ook verzekerd van een vakkundige installatie.

Voordelen van cv-ketel huren

Het grote pluspunt van het huren van een cv-ketel, combi-ketel of warmwatertoestel is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staat uw installateur garant voor een snelle afhandeling van uw probleem, zonder bijkomende kosten.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gratis advies door een erkende installateur
  • Gespecialiseerde service
  • Geen grote uitgave ineens
  • Laag termijnbedrag
  • Periodiek onderhoud
  • Geen voorrij-, materiaal- of arbeidskosten bij onderhoud of service
  • Minimaal 12 jaar zorgeloos comfort


Onze adviseur geeft u gratis persoonlijk advies over de huurmogelijkheden en het te verwachten maandbedrag. Bij Loodgietersbedrijf Hessel Postma in Zutphen bent u verzekerd van de beste service tegen de laagst mogelijke kosten.

Onze diensten

Verwarming

Geniet langdurig van de warmte in uw huis. Zowel op de vloer als aan de wand. Loodgietersbedrijf Hessel Postma installeert diverse cv-systemen, zoals de zeer duurzame warmtepomp, maar ook lokale verwarming zoals gas- en pelletkachels.

Daktechniek

Met al die druilerige dagen is het toch wel fijn dat u een goed dak boven uw hoofd heeft. Loodgietersbedrijf Hessel Postma verzorgt dak- en gevelbekleding, zodat u geen last heeft van lekkages.

Elektrotechniek

Voorzie uw huis van stroom zoals u dat wilt. Ga bijvoorbeeld voor zonne-energie of een andere duurzame installatie. Ook kunt u bij Loodgietersbedrijf Hessel Postma terecht voor o.a. verlichting, domotica en krachtinstallaties.

Overige diensten

Dat we meer dan loodgieters zijn, blijkt wel uit de diversiteit aan projecten: van airco tot aardgas. Ook adviseren wij u graag over waterleidingen en ventilatie.

Kijkje in de keuken

We geven u graag tips om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer of keuken. Neem een kijkje in de showroom van onze leverancier Plieger.

Spoed?

Riool verstopt of een gaslek in huis? Spoedgevallen komen onverwachts, maar moeten zo snel mogelijk opgelost worden om wateroverlast of gevaarlijke situaties te voorkomen. Neem daarom meteen contact op met Loodgietersbedrijf Hessel Postma via 0575 - 51 46 45.

Loodgietersbedrijf Hessel Postma
Graaf Ottosingel 63-65 
7201 BA Zutphen

KvK: 08037145

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0575 - 51 46 45

 info@hesselpostma.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 15:00

De loodgieters & vakmensen van Loodgietersbedrijf Hessel Postma in Zutphen.